AKILLI İNSANLARLA KONUŞMAYI SEVERİM. BENDEN AKILLI İNSANLARLA KONUŞMAYI DAHA ÇOK SEVERİM.



Pazar, Mayıs 17

53

şimdi ben çevirmen olacağım ya okul bitince, heh işte, nasıl olacak o?

aylardır elimde aynı kitabı gezdirmemin hesabını kim verecek?

devamsızlıktan kalmamak ve intiharın eşiğine gitmemek için düzenli olarak katılmak zorunda olduğum bölümün en gereksiz dersinde her hafta harcadığım 3 saati kim, nasıl ve ne şekilde bana ödeyecek?

minority report filminde tom cruise'un hani parmaklarıyla dokunarak şeffaf düzlemde bişileri oynattığı teknoloji gerçekten günümüzde var mı? avea reklamındaki kadın harbiden kullanıyor mu onu? öyleyse tom cruise'un karizması sıfırlanacak gözümde bak ona göre. olmayan karizması hem de.

90lar partisi adı altında sürekli yabancı parçalarla parti düzenlemenin saçma olduğunu, bu aktivitenin tamamen yerli ürünlere yoğunlaşılarak gerçekleştirilmesi gerektiğini, studio live, balans gibi mekan diceylerine kim söyleyecek?

levent yüksel, sezen aksu, sertab erener, tarkan, barış manço, mfö, izel-çelik-ercan-ufuk, grup vitamin gibi kimselerin eski albümlerini nereden temin edebilirim?

youtube jacker neden artık çalışmıyor?

fizy'ye üyeliği nereden çıkardılar? çok yavaşladı sanki değil mi?

şu redbull soap bilmem ne yarışına katılırsak bi tarafımı sakatlar mıyım? öyle araçlar yapacak tanıdıklarım mı olmalı bi de? mühendis iş görür mü? garantisi var mı can güvenliğimin sütun gibi bacak falan gitmesin sonra, var değil mi?

17 temmuz mfö konserine gitsem ya.

ufak bir anı, "gitsem ya" öbeğiyle ilgili: öss'ye hazırlandığımız yıl, dershanede türkçe dersinde, gelmiş geçmiş en geyik hocalardan biriyle tatlı tatlı fiil çekmekteyiz(evet öss zamanı hala fiil çekebiliyor insanlar). hocamız nasılsa biliyoruz diye bir bir üstünden geçiyor. istek kipi gibi türkçe'de birinci şahıslar harici pek kullanılmayan garip dilbilgisi kuralını konuşuyoruz. hocamız gideyim, gidesiniz diye sayarkene espri anlayışını sevdiğim bir arkadaşım "gitsek ya" şeklinde çok içten bir çekim yapmıştı. şimdi gülmediniz ama ORADA OLSANIZ GÜLERDİNİZ! böyle olunca çok sinirleniyorum blog. 

Hiç yorum yok: