AKILLI İNSANLARLA KONUŞMAYI SEVERİM. BENDEN AKILLI İNSANLARLA KONUŞMAYI DAHA ÇOK SEVERİM.



Pazar, Aralık 27

117

esin (13:04):
*ya ben hani bu şeyi kabullenemiyorum
*yani tmm kmse öğrenciye kıyak yapmak zorunda diil de
*öyle ya da böyle zarar vermek nedemek yani ayıp ya
*şaban hoca en azndan öyle yapmıyodu o da kötydü de niyeti iyiydi yani kendince
esin (13:05):
*bu fütursuzca geziniyo
esin (13:07):
*seneye gelmiyceni bilsem
*bilsem ki birdaha hiç dönmeyecek
beyza (13:07):
*:D
*ahaha
beyza (13:08):
*ya ben insanlıklarından şüphe edersem eğer etrafımdakilerin, kafa yormayı bırakıyorum çünkü onu anlamaya çalışmak şey gibi geliyo, insan vücudunun gizemini çözmek mesela o da kafa yorulmayacak bişi delirirsin sonuçta akıl sır ermez.
esin (13:11):
*insanlık ama evet
*cidden
beyza (13:11):
*başka açıklaması yok

1 yorum:

clémentine dedi ki...

gerçi beyza bizim blogda insanlıktan nasibini anlatmamışları anlatınca başkalarının kendi hikayelerini anlatmasına uyuz olduğunu söylemiş ama, ben hikayeyi anlatmayacam.

yine beyzanın dediği gibi, cidden bu böyle diyip kabullenmek gerekiyor. insanlar hep hayatın anlamını çözmeye çalışır ya, hayat törpülenmek demek bence, ruh/ego/karakter her ne boksa onun marangoz aletiyle katman katman soyulması demek. zevkli yanları var, bu etkileri göğsünüzde yumuşatıp hoş bir şutla gol atabildiğinizde aldığınız tatminin değeri paha biçilemez.

en zor kısmı zorunluluk kısmı. esinin dediği gibi o insanı bir daha göreceğini bilmek, katlanmak zorunda olduğunu kabullenmek. zorunda olmak, katlanmak... bu iki ucu boklu bir değnek, ağzına geleni söyleyememenin verdiği iç basınçla karşındakine olan kızgınlığının katlanması bir yana, tepki vermediğin için ruhunun bir yanının sana saydırdığı lafları kaldırmak bir yana...

ama hayat maaaaalesef böyle. insanları katlanınca, gerisi güzel geliyor. o yüzden belki de franz kafka'nın dediği çok ama çok doğru; "her insan kendi içinde bir oda taşır." o odada da kendinden başka bir allahın kulu at koşturamaz. içelim, odalarımıza ve içeri kimseyi almayan seçici geçirmeyen duvarlarına.